Waar staat logeerhuis EVEN?

Logeerhuis EVEN ligt aan de rand van Brummen op het terrein  van de Michaelshoeve. De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De buurtbus Brummen - Zutphen stopt voor de deur.  

Zutphensestraat 177J 6971 JR Brummen

Hoe ziet EVEN eruit

Slaapkamers

Het logeerhuis heeft 10 slaapplekken op de 1ste verdieping . Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel.

Sanitaire voorzieningen

Op de bovenverdieping zijn 3 douches en 3 toiletten die gezamenlijk gebruikt worden. Op de benedenverdieping zijn 3 toiletten aanwezig. 

Keuken

Er is een centrale keuken die door iedereen gebruikt kan worden. Ontbijt, lunch en tussendoortjes kun je bereiden wanneer jij daar zin in hebt. Elke avond wordt er door het team gekookt. Jij en andere gasten mogen hierbij uiteraard aansluiten. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders speciale dieet- en eetwensen. 

Huiskamer

Het logeerhuis heeft beneden 3 kamers. De kamers zijn voor verschillende activiteiten ingericht. Een kamer is een rustige kamer , de andere kamer is ingericht als eetkamer en een huiskamer is ingericht met knutselspullen, spelletjes e.d. en een zihoek met tv.

Tuin

In de ruime tuin kun je heerlijk vertoeven of aan het werk gaan in de (groente) tuin. 

Schuur

Er is een grote schuur waar fietsen staan voor gezamenlijk gebruik. Ook is er gereedschap aanwezig om mee aan de slag te gaan zoals houtbewerken, schilderen.